KITKAT Vegan - plantaardige chocolade

  1. Nestlé
  2. KitKat
  3. KitKat Nieuws
  4. KITKAT Vegan - plantaardige chocolade

HAVE A VEGAN BREAK

KITKAT Vegan is terug! De plantaardige chocoladereep is nu permanent te vinden in het KITKAT portfolio, na een succesvolle pilot in 2021. 

KITKAT Vegan is gecertificeerd als vegan product en is gemaakt van 100% duurzaam ingekochte cacao, afkomstig van het Nestlé Cocoa Plan in samenwerking met Rainforest Alliance. Nu kan echt iedereen genieten van een KITKAT break! De nieuwe vegan KITKAT is gemaakt met een plantaardige alternatief voor melk gebaseerd op rijst. De heerlijke zachte chocolade in combinatie met de iconische wafel is net zo lekker als de originele KITKAT.

Heb jij de nieuwste video al gezien, waarin Bente samen met haar vader geniet van een goed gesprek onder het genot van een KITKAT Vegan? 
Bekijk hem hieronder!

 

LAGERE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK

Om je break nog beter te maken heeft de KITKAT vegan in een volledige levenscyclus, van cacaoplantage tot consument, een 18% lagere ecologische voetafdruk in vergelijking met een standaard KITKAT met melkchocolade. Dit is te danken aan de verandering van receptuur naar volledig plantaardige ingrediënten. Het is een kleine stap, maar elke stap telt...

De lagere CO2-voetafdruk is gecertificeerd door Carbon Trust.