Skip to main content

Create Your Break in de KITKAT Chocolatory!

Ben jij ook zo gek op KITKAT? Dan staat je een unieke ervaring te wachten! Van 30 november tot en met 23 december opent de KITKAT Chocolatory op Utrecht Centraal. Hier kan je binnen 30 minuten je eigen, exclusieve KITKAT samenstellen of één van de verrassende Special Editions uitzoeken.  Een leuke verwennerij voor jezelf of iemand anders tijdens de feestdagen!

Create your own break

In de KITKAT Chocolatory is het mogelijk om je eigen, exclusieve KITKAT te creëren met als startpunt de keuze uit drie chocolade smaken: wit, melk en puur. Bij stap twee kan je uit 15 ingrediënten drie toppings kiezen voor op je eigen KITKAT. Stap drie laat je kiezen uit zes verschillende designs voor je verpakking, die je vervolgens weer kunt personaliseren met zes verschillende break-teksten, waaronder Fiet-Fieuw-, Choco lalalala-, of Fijne Feestdagen break.

Special Editions
Kies jij liever één van de Special Editions die je direct mee kan nemen? Dat kan! Kies bijvoorbeeld The Dutch, deze KITKAT heeft als topping stroopwafel, pepernoten en karamelblokjes. Je kunt daarnaast kiezen uit Movie Time, Sweet Roses, So Nutty, Heavenly Dark en Spicy Ginger.

Net als alle reguliere KITKAT producten is ook de chocolade die we in de KITKAT Chocolatory gebruiken, gemaakt van 100 procent gecertificeerd duurzame cacao ingekocht via het Nestlé Cocoa Plan in samenwerking met UTZ. Hiermee zorgen we voor een betere toekomst voor de boeren en betere chocolade voor jou.

Loopt het water jou ook al in de mond? Kom dan snel langs in de KITKAT Chocolatory!

Adres:                                 

Stationshal 12C, Utrecht Centraal.

Openingstijden:             

Ma-vrij: 7.00-20.00

Za:         8.30-20.00

Zo:         10.00-18.00

OV-poortjes: 

Maak gebruik van de tijdelijke stations passage op Utrecht Centraal, te herkennen aan een gele strook boven de OV-poortjes, dan heb je geen OV kaart nodig om de store te bezoeken.