15
stuks
30
min

Ben jij ook he-le-maal weg van cookie dough en KITKAT? Deze koekjes maak je met de nieuwe KITKAT CHUNKY Cookie Dough. Dat is dubbel genieten!

Stap 1: verwarm de oven

Verwarm de oven voor op 200 graden. 

Stap 2: bekleed de bakpaat en begin aan het beslag

Bekleed een bakplaat met bakpapier en mix in een grote kom de boter met de suiker tot een gladde massa. Voeg vervolgens het vanille-extract en het ei toe.

Stap 3: doe de overige ingredienten in een andere kom

Meng in een andere kom de tarwebloem, havermout, kaneel, kokos, zout en bakpoeder goed door elkaar. Voeg dit mengsel heel langzaam toe aan de andere mix en spatel alles door elkaar.

Stap 4: hak de KITKAT Chunky's melkchocolade 

Hak de KITKAT CHUNKY Cookie Dough in kleine stukjes en meng deze door het beslag.

Stap 5: verdeel het cookie dough beslag in bolletjes

Schep met een lepel 15 bolletjes uit het beslag. Leg de gelijke bolletjes op de bakplaat en druk de koekjes iets aan met de achterkant van een vochtige lepel.

Stap 6: bak in de oven

Bak de koekjes 5 minuten op 200 ᵒC en aansluitend nog 4 minuten op 175 ᵒC. Laat de koekjes afkoelen en versier ze met nog wat stukjes KITKAT CHUNKY Cookie Dough.

Tip: gebruik als variatie verschillende smaken KITKAT CHUNKY!

 

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 2 KITKAT CHUNKY Cookie Dough in dunne reepjes (of andere smaken)
  • - 125 gram ongezouten boter
  • - 200 gram rietsuiker
  • - 1 ei
  • - 130 gram tarwebloem
  • - 1,5 theelepels kaneel
  • - 1 eetlepel kokos
  • - 1/2 theelepel zout
  • - 1/2 theelepel bakpoeder
  • - 90 gram havermout
  • - 1/2 theelepel vanille-extract
Keukenspullen
  • - Bakplaat
  • - Bakpapier