

Chocolade fudge maken - Heerlijk recept van KITKAT
Eefje van EefjesKeuken maakte een verslavend lekker recept met KITKAT, namelijk KITKAT-fudge. Én het mooie is dat je voor deze lekkernij maar 3 ingrediënten nodig hebt en het maken is zo gepiept! Eefje koos haar favoriete chocoladesmaak ‘puur’, maar ga jij liever voor jouw lievelingssmaak dan kan dat ook.
Bekleed een brownieblik of kleine ovenschaal met bakpapier.
Smelt de chocolade au bain marie en haal ondertussen de KITKAT uit de verpakking. breek deze in losse KITKAT-'fingers' en snijd deze reepjes doormidden.
wanneer de chocolade gesmolten is, haal je deze van het vuur. Laat de chocolade enkele minuten afkoelen.
Roer vervolgens de gecondenseerde melk door de chocolade en voeg de KITKAT-stukjes toe. Roer goed door.
Verdeel het mengsel over het bakblik en zet het minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven. Snijd de fudge vervolgens in 20 stukken. En geniet ervan!
Je kunt de fudge ongeveer een week in een afgesloten bakje in de koelkast bewaren
Dol op fudge? We hebben er nog eentje om van te watertanden: chocolade fudge recept met ROLO. Fan van fudge maar ben je toch opzoek naar een specatulaire chocoladetaart, dan is ons recept voor de KITKAT chocoladetaart iets voor jou. Iets minder tijd? Dan is ons brownie recept met ROLO ook echt een aanrader.
Bak credits voor dit Chocolade Fudge recept gaan uit naar Eefje van EefjesKeuken