

Chocolade pizza maken met dit chocolade pizza recept is nu super simpel.
Verwarm de oven op 220 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Rol het deeg uit op een met bloem bestoven oppervlak. Maak van het deeg een cirkel met een diameter van ongeveer 22 cm.
Maak de boter vloeibaar in een pannetje en smeer de gesmolten boter met een kwastje uit over het deeg. Bak het deeg dan ongeveer 20 minuten in de oven totdat het goudbruin van kleur is. Snijd ondertussen de KITKAT-repen in kleine stukjes.
Smeer de hazelnootpasta over het warme deeg en bestrooi het daarna met de stukjes fijngehakte KITKAT (KITKAT Chunky milk en KITKAT Chunky White).
Bak de pizza dan nog ongeveer 2 minuten, tot de chocolade begint te smelten.
Strooi als laatste de geroosterde hazelnoot over je pizza en dan…smullen maar!
Geef de pizza nog een twist door als topping fruit toe te voegen.
Gepersonaliseerde pizza? Gebruik je eigen favoriete KITKAT!