24
stuks
5
min

Deze KITKAT Spooky Brownies zien er verSCHRIKkelijk lekker uit. Check hieronder het recept! #HaveASpookyBreak

 

Bereidingswijze van de brownies:

Stap 1: Verwarm de oven

Verwarm de oven voor op 180 graden

Stap 2: Bereid het cacaomengsel

Smelt de boter en voeg al roerend de cacaopoeder toe.

Stap 3: Meng de eieren, olie en suiker

Klop de eieren, olie en suiker tot het een licht en schuimig structuur heeft.

Stap 4: Voeg beide mengsels samen

Voeg het cacaomengsel en vanille extract toe en roer tot een gladde massa.

Stap 5: Voeg de resterende ingrediënten toe

Voeg de resterende ingrediënten toe (behalve de melk chocolade figuurtjes en witte chocolade) toe en roer tot het een geheel wordt.

Stap 6: Bak de brownie in de oven

Giet het brownie mengsel in een vetbestendige pan en bak voor 25-30 minuten gaar.

Stap 7: Decoreer de brownie met de KITKAT melk chocolade Halloween figuurtjes

Haal de brownie uit de oven wanneer deze gaar is en laat deze even goed afkoelen. De brownie hoeft nog niet volledig afgekoeld te zijn maar wel zo goed dat de melk chocolade figuurtjes niet smelten. Decoreer de brownie en duw de KITKAT melk chocolade Halloween figuurtjes in de brownie.

Stap 8: Snijd de brownie

Laat de brownie volledig afkoelen en snijd het daarna in 24 vierkantjes.

Stap 9: Decoreer met witte chocolade spinnenwebben

Vul een spuitzak met gesmolten witte chocolade en spuit web figuurtjes op de brownies.

 

Have a Scary break!

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 12 KITKAT melk chocolade halloween figuurtjes
  • - 250g boter
  • - 75g cacao poeder
  • - 4 grote eieren
  • - 400g basterdsuiker
  • - 3 eetlepels zonnebloem olie
  • - 2 theelepels vanille extract
  • - 190g bloem
  • - 1 theelepel bakpoeder
  • - 1 theelepel zout
  • - 50g witte chocolade

Bevat:

eieren, glutenbevattende granen, lactose, melk, soja

Bevat mogelijk:

amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoten, paranoten, pecannoten, pistachenoten, walnoten
Keukenspullen
  • - Oven
  • - Bakvorm of ovenschaal