8
stuks
40
min

Stap 1:
Verwarm de oven op 180°C.

Stap 2:
Smelt de pure chocolade in de magnetron (2 minuten op 500 watts) of au bain-marie.

Stap 3:
Mix in een mengkom de eieren, yoghurt, mascarpone, basterdsuiker en bloem. Voeg de gesmolten chocolade toe en mix het tot een geheel.

Stap 4:
Vet het bakblik in met boter en bloem en giet het mengsel in het bakblik.

Stap 5:
Bak de cake 25 minuten in de oven. Als de cake klaar is, laat deze goed afkoelen.

Stap 6:
Snijd de afgekoelde cake in driehoekige stukjes.

Stap 7:
Plaats in iedere driehoek een KITKAT Ruby zodat het de stam van de kerstboom wordt.

Stap 8:
Druk voorzichtig de kleine gekleurde suikerballen in de cake zodat de kerstboom versierd wordt met kerstballen.

Stap 9:
Een heerlijk toetje voor bij het kerstdiner! Geniet ervan!

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 150 g pure chocolade
  • - 4 eieren
  • - 125 g yoghurt
  • - 80 g mascarpone
  • - 70 g witte basterdsuiker
  • - 100 g bloem
  • - 2 KITKAT Ruby repen
  • - (Decoratie: kleine gekleurde parels)

Bevat:

glutenbevattende granen, eieren, melk

Bevat mogelijk:

noten
Keukenspullen
  • - Mengkom
  • - Garde
  • - Bakblik
  • - Snijplank
  • - Mes
  • - Oven