

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet de onderkant van de springvorm in en bekleed de rand met bakpapier.
Meng 180g volkoren tarwemeel, 2 tl bakpoeder en 1 tl kaneel in een mengkom. Zet apart.
Kluts 3 eieren in een tweede kom. Voeg 120g bruine basterdsuiker en 1 tl vanille aroma toe en meng het met een garde tot een glad mengsel.
Smelt 100g boter en voeg dit samen met het meelmengsel.
Meng het meelmengsel met de eieren en voeg 150g appelmoes toe. Roer hier vervolgens 250g geraspte wortelen en 60g geraspte noten doorheen.
Schenk het mengsel in de springvorm en bak gedurende 50 minuten in de oven. Haal de carrot cake uit de oven en laat hem afkoelen op een rooster. Snijd de carrot cake als hij helemaal is afgekoeld horizontaal doormidden.
Doe 200g roomkaas samen met 1 tl vanille aroma in een kom en mix met een vork goed door elkaar. Roer hier vervolgens 125ml geklopte slagroom en 40g poedersuiker doorheen.
Verdeel ongeveer 1/3 van de roomkaas frosting over de onderzijde van de carrot cake en leg de bovenzijde er weer op. Besmeer nu de bovenzijde en zijkant van de carrot cake met de rest van de roomkaas frosting.
Ze de KITKAT-melkchocolade paashaasjes rechtop tegen de zijkant van de taart aan. Door de roomkaas frosting blijven de haashaasjes plakken. Strik het lint om de KITKAT-taart.