16
stuks
35
min

​​​​​​Methode:

 

Stap 1

Verwarm de oven op 180 graden.

Stap 2

Smelt de pure vegan chocolade au bain-marie (verwarm zachtjes in rondes van 20 seconden) tot het gesmolten en glad is. Laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur.

Stap 3

Meng in een grote kom de cacao, suikers en bloem tot een geheel. Giet de gesmolten chocolade, de plantaardige melk, de olie en de vanille erbij en meng tot alles gemengd is.

Stap 4

Schep de Vegan KitKat®-stukjes voorzichtig door het browniemengsel, schep het mengsel in een voorbereide bakvorm en bak het 20-25 minuten. Het midden moet een beetje zacht zijn.

Stap 5

Haal het uit de oven en laat afkoelen alvorens in 16 stukken te snijden en te serveren!

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 200g vegan pure chocolade, in stukjes gesneden
  • - 75g zachte bruine suiker
  • - 100g rietsuiker
  • - 1 el cacoa poeder
  • - 175g zelfrijzend bakmeel
  • - 225ml plantaardige melk
  • - 5 el zonnebloemolie
  • - 1 tl vanille extract
  • - 3 x 41.5g Vegan KitKat®, in stukjes gesneden
Keukenspullen
  • - 23cm vierkante bakvorm, ingevet en bekleed met bakpapier