10
stuks
40
min

2WMN maakte voor ons deze ge-wel-dige kleurrijke taart, perfect om te serveren op een feest met veel vrienden of familie.

Let op: Dit recept is voor een groep van 10-12 personen, de taart op de foto is gemaakt voor het dubbele aantal personen!
 

Stap 1
Bak twee lagen biscuit volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zorg dat de twee lagen helemaal afkoelen voordat je verder gaat met het maken van de taart. De gladde kant van een van de biscuitlagen vormt de onderkant, de gladde kant van de andere biscuitlaag is de bovenkant van je taart. Zo zit de snijkant in het midden en krijg je straks een mooie en stabiele vierkante vorm. Het bakken duurt per biscuitlaag ongeveer vijftig minuten, plus een half uur afkoelen.

Stap 2
Terwijl de eerste biscuitlaag afkoelt en de tweede in de oven zit, kun je de salted caramel-botercrème gaan maken. Eerst maak je volgens dit recept de salted caramel. Deze laat je buiten (als het koel is) of in de koelkast goed afkoelen. Tegen de tijd dat vervolgens de tweede biscuitlaag uit de oven komt en moet afkoelen, maak je volgens dit recept botercrème van de salted caramel. Aan de helft van dit recept heb je genoeg botercrème voor deze taart.

Stap 3
Dan is het tijd om de taart in elkaar te zetten. Leg de eerste biscuitlaag met de gladde kant naar beneden. Smeer de salted caramel-botercrème met een mes of spatel op de bovenkant van de taart. Plaats vervolgens de andere biscuitlaag met de gladde kant naar boven op de andere, besmeerde taartlaag. De botercrème zit nu tussen de twee biscuitlagen in.

Stap 4
Besmeer daarna de hele taart met de rest van de salted caramel-botercrème. Verdeel alles mooi over de zijkanten en de bovenkant. Schenk ook extra aandacht aan de hoeken van de taart.

Stap 5
Nu komt het leukste deel. Versier je taart met NESTLÉ KITKAT, NESTLÉ ROLO, NESTLÉ SMARTIES EN NESTLÉ CRUNCH wit. Begin met de zijkanten van de taart. Deze worden ‘beplakt’ met NESTLÉ KITKAT.

Stap 6
Vervolgens leg je losse NESTLÉ KITKAT-repen zo over de taart heen dat er negen vakken ontstaan.

Stap 7
De vakken vul je op met NESTLÉ ROLO, NESTLÉ SMARTIES EN NESTLÉ CRUNCH White. Wij hebben het om en om gedaan. De NESTLÉ SMARTIES hebben we in het midden gelegd, omdat deze zo lekker kleurrijk zijn.

Stap 8
En dan is de NESTLÉ Triple Treat Taart klaar! Als je een stukje wilt serveren, kun je het beste een vakje twee keer diagonaal doorsnijden in kwarten. Je kunt uit een vak vier stukjes halen.

 

De taart is ontzettend stevig en je kunt de taart heel makkelijk snijden en verdelen. Dat lijkt misschien niet zo, omdat er zoveel chocolade op ligt, maar dankzij het stevige biscuitdeeg en de salted caramel-botercrème blijft alles perfect op zijn plek.

Eet smakelijk!

Alle recepten
Ingrediënten
 • - 500 gram biscuit mix (voor twee lagen biscuit a 15x15 en 2 cm hoog, Let op; vergeet de benodigdheden niet die op de verpakking van de biscuit mix staan aangegeven)
 • - Ingredienten voor de botercreme volgens het recept bij stap 2 (aan de helft van het recept heb je genoeg voor deze taart)
 • - 3 KITKAT 4 finger 5-packs
 • - 1 reep CRUNCH White
 • - 3 rollen ROLO
 • - 1 zak SMARTIES mini
Keukenspullen
 • - Een vierkant bakblik 15x15 cm
 • - Mes of spatel
 • - Mixer
 • - Kommen om in te mixen
 • - Steelpan