4
stuks
270
min

Stap 1: Snijd de KITKAT

Snijd een KITKAT finger eerst aan de lange kant door de helft. Hak deze vervolgens in kleine stukjes.

Stap 2: Meng de peer en de suiker

Schil de peer en verwijder het klokhuis. Meng de peer en de bruine basterdsuiker in een blender of mixer.

Stap 3: Voeg de yoghurt toe

Schep het peermengsel in een kom en voeg daar de yoghurt en de KITKAT-melkchocolade stukjes aan toe. Schep het geheel goed om met een spatel.

Stap 4: Mix de eiwitten en de poedersuiker.

Scheid het eiwit van 3 eieren. Klopt het eiwit met een mixer. Voeg de poedersuiker toe en blijf mixen tot het stijf begint te worden.

Stap 5: giet het mengsel in de kopjes 

Knip stroken bakpapier van ongeveer twee keer de hoogte van het kopje. Rol het papier om het kopje heen zodat de souffle een beetje kan rijzen. Verdeel het beslag over de kopjes en stop in elk kopje een Kitkat reepje. Laat de kopjes vervolgens 4 uur in de vriezer staan.

TIP: Vervang de KITKAT-melkchocolade 4 finger ook eens voor een van onze andere heerlijke KITKAT smaken
Probeer bijvoorbeeld eens de de KITKAT Gold of KITKAT 4 finger green tea matcha chocolade

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 2 KITKAT melkchocolade 4 fingers
  • - 200 gram peer (2 a 3 peren)
  • - Eiwit van 3 eieren
  • - 30 gram bruine basterdsuiker
  • - 30 gram poedersuiker

Bevat:

tarwe, eieren, melk
Keukenspullen
  • - Bakpapier
  • - Mixer
  • - 2-4 lage kopjes