4
stuks
60
min

Stap 1: Verdeel de KITKAT-melkchocolade in kleinere stukjes en verwarm de oven voor.

Hak 1 hele KITKAT-melkchocolade 4 fingers (in totaal 4 reepjes) in kleine stukjes. Breek van de overige KITKAT 3 fingers door de helft. Verwarm de oven voor op 160 graden.

Stap 2: Klop het eiwit en voeg de suiker toe

Scheid twee eieren en klopt het eiwit tot het stijf begint te worden. Voeg als mixend de basterdsuiker toe en mix het mengsel tot een glad geheel.

Stap 3: Voeg de KITKAT stukjes, kokosrasp en vanille toe

Roer de gehakte KITKAT-melkchocolade stukjes, kokosrasp en een theelepel vanille extract aan met een spatel door het mengsel en verdeel dit gelijkmatig in een cakevorm.

Stap 4: Versier de cake met KITKAT en frambozen

Leg de 6 KITKAT 4 finger helften en de framboosjes om en om op het beslag. Druk de KITKAT-melkchocolade goed aan.

Stap 5: Bak de cake in de oven

Zet de cakevorm in de oven en bak de cake 25 minuten tot hij mooi goud bruin is.

TIP: ben jij een Witte chocolade fan?

Vervang de KITKAT-melkchocolade eens voor de KITKAT GOLD en maak er een Blondie kokos cake van.

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 2 KITKAT 4 fingers (KITKAT 2-PACK)
  • - 2 eieren
  • - 50 gram bruine basterdsuiker
  • - 110 gram kokosrasp
  • - 1 theelepel vanille extract
  • - 12 frambozen

Bevat:

eieren, glutenbevattende granen, melk, tarwe
Keukenspullen
  • - Mixer
  • - Spatel
  • - Cakevorm
  • - Oven