2
stuks
120
min

Stap 1: kokosmelk koelen

Giet de kokosmelk in en kom en laat het 15 koud worden in de vriezer. Neem 250 milliliter kokosmelk, doe het in een kom en zet het 15 minuten in de vriezer.

Stap 2: bereid de aardbeien

Snijd de aardbeien in kleine stukjes. Rasp een limoen. Voeg dit samen met het limoensap van ½ limoen bij de aardbeien. Bewaar de andere limoenhelft voor later. Voeg vervolgens de vanillesuiker toe.

Stap 3: mix de kokosmelk

Haal na 15 minuten de kokosmelk uit de vriezer en mix het met een mixer. Voeg het overige limoensap en de poedersuiker toe

Na 15 minuten haal je de kokosmelk uit de vriezer en dit mix je met een mixer. Voeg al mixend het overige limoensap en de poedersuiker toe.

Stap 4: Snijd de KITKAT-melkchocolade

Breek de KITKAT-melkchocolade vingers los en hak elk reepje in 3 gelijke stukjes.

Stap 5: maak de trifle op

Leg op de bodem een laagje aardbeien. Schep hier een laagje van het kokosmengsel overheen. Leg vervolgens drie KITKAT-melkchocolade stukjes op het kokosmengsel. Vervolgens begin je met een laagje kokosmengsel. Maak de bovenste laag compleet met een laagje aardbeien en een tweede laag KITKAT-melkchocolade. Maak de trifle af door de glaasjes te garneren met een theelepel kokosrasp.

Verdeel een kwart van de aardbeien over twee glazen. Doe daar een laag van het kokosbeslag overheen. Leg per glas drie KITKAT-melkchocolade stukjes op het beslag. Schep er vervolgens weer een laag kokosbeslag overheen.

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 2 KITKAT (KITKAT 4 finger 2-PACK)
  • - 250 ml kokosmelk
  • - 250 gram aardbeien
  • - 1 limoen
  • - 1 zakje vanillesuiker
  • - 50 gram poedersuiker
  • - twee theelepels kokosrasp

Bevat:

glutenbevattende granen, melk, tarwe
Keukenspullen
  • - Rasp
  • - Spatel
  • - Mixer
  • - 2 glazen