stuks
5
min

Stap 1: Snijd 1 KITKAT-melkchocolade 4 finger

Snijd de KITKAT 4 fingers in de breedte diagonaal zodat je 6 driehoeken krijgt.  Gebruik de overige stukjes KITKAT voor de stronkjes van de KITKAT-kerstboompjes.

Stap 2: Smelt de chocolade

Smelt de witte en de pure chocolade apart au-bain marie of in de magnetron.

Stap 4: Maak de kerstboompjes op

Smeer de bovenkant van de stronkjes in met een laagje gesmolten pure chocolade als een soort van lijm. Plak deze stronkjes vervolgens aan de KITKAT-driehoeken vast.

Stap 5: Versier de boom

Doe de gesmolten witte chocolade in een spuitzak. Spuit met de spuitzak de witte chocolade heen en weer over de kerstbomen heen. Maak de kerstbomen af met de gekleurde hagel en mini Smarties en gebruik de suikersterretjes als piek.

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 2 KITKAT-melkchocolade 4 fingers (KITKAT 4 finger 2-PACK)
  • - Witte chocolade (ongeveer 4 blokjes)
  • - Pure chocolade (ongeveer 2 blokjes)
  • - Eetbare decoratie
  • - Gekleurde hagels
  • - Suikersterretjes
  • - Smarties mini

Bevat:

glutenbevattende granen, melk, tarwe
Keukenspullen
  • - Spuitzak