4
stuks
15
min

Stap 1: maak de KITKAT melkchocolade creme 

Hak 6 KITKAT melkchocolade fingers in kleine stukjes. Houd een wat stukjes appart voor de garnering. Doe de chocolade in een magnetronbestendige kom en voeg 4 eetlepels slagroom toe. Verwarm het mengsel 30 seconden in de magnetron. Zet appart. 

Stap 2: maak het bananenpannenkoeken beslag

Doe de 1 banaan, 1 ei, 1 eetlepel yoghurt, 150 ml melk, 1 theelepel vanille aroma, 150g bloem en 1 theelepel bakpoeder in een blender en pureer het tot een glad beslag. Heb je geen blender? Gebruik dan een staafmixer of vork. 

Stap 3: roer de chocolade door het beslag

Hak de overige KITKAT fingers ook in stukjes en roer deze door het pannenkoekenbeslag heen. 

Stap 4: bak de bananenpannenkoeken

Verhit een beetje olie in een pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goud bruin. Laat ze even afkoelen en prik de harten uit met de vorm. 

Stap 5: maak de pannenkoeken af

Maak stapeltjes van 3 pannenkoeken en smeer tussen elke laag een laagje KITKAT chocolade creme. Garneer de pannenkoeken met de overgebleven KITKAT stukjes en eventueel wat roodfruit. 

 

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 2 KITKAT 4 finger melkchocolade
  • - 3 eetlepels room
  • - 1 rijpe banaan
  • - 1 ei
  • - 1 eetlepel yoghurt
  • - 150ml melk
  • - 1 eetlepel vanille aroma
  • - 150g bloem
  • - 1 theelepel bakpoeder
  • - Rood fruit ter garnering

Bevat:

glutenbevattende granen, tarwe, eieren, melk
Keukenspullen
  • - Magnetron
  • - Mixer/staafmixer
  • - Koekenpan
  • - Hartjes vorm