4
stuks
210
min

Stap 1: Klop de slagroom

Klop de slagroom met een mixer stijf.

Stap 2: voeg de gecondenseerde melk toe.

Voeg de gecondenseerde melk bij de slagroom. Meng het geheel goed met een spatel.

Stap 3: snijd de KITKAT-melkchocolade

Breek de KITKAT-melkchocolade reepjes los en hak deze met een scherp mes in kleine blokjes. Roer de KITKAT door het slagroommengsel heen.

Stap 4: opstijven in de vriezer. 

Zet de kom in de vriezer en laat het mengsel gedurende 3 uur opstijven.

 

Serveertip: serveer een bolletje zelfgemaakt ijs met een heerlijke fruitsalade van abrikoos, perzik & munt.

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 2 KITKAT-melkchocolade 4 finger
  • - 200 ml slagroom
  • - 80 gram gecondenseerde melk
  • - 4 abrikozen
  • - 3 perziken
  • - munt

Bevat:

glutenbevattende granen, tarwe, melk
Keukenspullen
  • - Mixer
  • - Spatel