
Zelf ijs maken – heerlijk recept met KITKAT
4
stuks210
minStap 1: Klop de slagroom
Klop de slagroom met een mixer stijf.
Stap 2: voeg de gecondenseerde melk toe.
Voeg de gecondenseerde melk bij de slagroom. Meng het geheel goed met een spatel.
Stap 3: snijd de KITKAT-melkchocolade
Breek de KITKAT-melkchocolade reepjes los en hak deze met een scherp mes in kleine blokjes. Roer de KITKAT door het slagroommengsel heen.
Stap 4: opstijven in de vriezer.
Zet de kom in de vriezer en laat het mengsel gedurende 3 uur opstijven.
Serveertip: serveer een bolletje zelfgemaakt ijs met een heerlijke fruitsalade van abrikoos, perzik & munt.

Ingrediënten
- - 2 KITKAT-melkchocolade 4 finger
- - 200 ml slagroom
- - 80 gram gecondenseerde melk
- - 4 abrikozen
- - 3 perziken
- - munt
Bevat:
glutenbevattende granen, melk, tarweKeukenspullen
- - Mixer
- - Spatel