6
stuks
60
min

Stap 1: Smelt 100g witte chocolade

Smelt de witte chocolade au bain-marie of in de magnetron tot het goed vloeibaar is.

Stap 2: Verdeel de chocolade over de muffinvorm

Rasp de overige 30g witte chocolade en roer dit door de gesmolten chocolade. Verdeel het chocolade mengsel gelijkmatig over de siliconen muffinvorm.  Verdeel de chocolade goed over de vormpjes door de muffinvorm heen en weer te bewegen en ook de randen van de vormpjes met chocolade bedekt zijn.

Stap 3: Laat de witte chocolade uitharden

Zet de muffinvorm ongeveer 30 minuten in de vriezer.

Stap 4: bereid de vulling

Snijd het fruit in kleine stukjes en meng het in een grote kom. Houd 6 KITKAT-melkchocolade reepjes apart. Hak de overige KITKAT-reepjes in kleine stukjes. Meng dit door de fruitsalade. 

Stap 5: Haal de muffinvorm uit de vriezer

Haal de muffinvorm uit de vriezer als de witte chocoladebakjes helemaal zijn uitgehard. Haal de chocoladebakjes voorzichtig uit de vorm.

Stap 7: Vul de witte chocoladebakjes met fruit en KITKAT

Verdeel de fruitsalade met KITKAT-melkchocolade over de chocoladebakjes. Maak elk bakjes af met een KITKAT-melkchocolade finger.

TIP: dit is een uitstekend chocolade recept om mee te variëren!

Maak in plaats van witte chocoladebakjes, melk of pure chocolade bakjes. Vervang de fruitsalade door ijs of chocolademousse.

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 3 KITKAT 4 finger
  • - 2 kiwi's
  • - 2 mandarijnen
  • - halve mango
  • - 1 peer
  • - 1 banaan
  • - 130 gram witte chocolade

Bevat:

glutenbevattende granen, tarwe, melk
Keukenspullen
  • - Steelpannetje
  • - Siliconen muffinvorm
  • - Grote kom
  • - Rasp