Skip to main content

Patissier par excellence over bijzondere Blonde chocolade

Nestlé L’Atelier is Zwitserse chocolade van de allerhoogste kwaliteit. Elk chocoladetablet bevat een combinatie van hele noten en/of gedroogde vruchten, royaal en zichtbaar uitgestrooid over het chocoladetablet. Ieder stukje is uniek. Dat vraagt om een test door een kenner pur sang. We vroegen Jeroen Goossens – master of pastry behorend tot de absolute wereldtop - de nieuwe Nestlé L’Atelier Blond met hele hazelnoten en amandelen te proeven. 

Jeroen: “Blonde chocolade is gekarameliseerde witte chocolade, dat geeft een bijzondere, warme en unieke smaak en mag met recht een speciale chocoladesoort genoemd worden.” 

Chocolade is als een goede wijn: ze smaakt het beste als ze op de juiste temperatuur bewaard en gegeten wordt. De smaak van Nestlé L’Atelier komt het beste tot haar recht als de chocoladetablet tussen de 15º en 21º C is, het liefst op een donkere en koele plaats bewaard. Ook vroegen we Nederlands hof patissier naar de best passende smaakcombinatie. 

“Door de rijke gekarameliseerde smaak van Nestlé L’Atelier Blond gaat dit bijzonder goed samen met romige koffiedranken zoals cappuccino en latte macchiato, maar ook met warme thee en specerijen.”, aldus Jeroen Goossens. 

Goed te weten; Nestlé L’Atelier wordt gemaakt van 100% gecertificeerd duurzame cacao via het Nestlé Cocoa Plan in samenwerking met UTZ.