6
stuks
20
min

Heerlijk Valentijnsontbijt: croissants met KITKAT en een L'ATELIER Chocoladereep!

Verras je Valentijn met een lekker ontbijt… wat dacht je van verse warme croissants met KITKAT? Met kant-en-klaar croissantdeeg en KITKAT (maar je kunt natuurlijk ook ROLO, BROS of SMARTIES gebruiken) maak je ze in een handomdraai. Verwen je Valentijn nog meer met een prachtige Chocoladereep van L'ATELIER! 

Zo maak je ze:
 

Stap 1: verwarm de oven

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Stap 2: rol het croissantdeeg uit

Rol het croissantdeeg uit op een plank en snijd het deeg los op de aangegeven snijlijnen, zodat je lange driehoekjes krijgt.

Stap 3: vul de croissants met KITKAT melkchocolade 

Leg een of twee KITKAT-fingers (reepjes) dwars op het brede uiteinde van het deeg.

Stap 4: rol de croissantjes

Rol het croissantdeeg om de KITKAT melkchocolade reepjes. Begin bij het brede stuk en rol naar het smalle uiteinde toe zodat je de vorm van een croissantje krijgt. Leg als je klaar bent, alle croissantjes op de bakplaat in de oven.

Stap 5: bak de croissantjes in de oven 

Bak de broodjes 12-15 minuten tot ze mooi goudkleurig zijn. 

Stap 6: serveer het ontbijtje 

Serveer de chocolade croissantjes op een mooie plank. Maak het extra speciaal door wat aarbeien, juice d'orange en een cadeautje aan de plank toe te voegen. Geef je Valentijn een NESTLÉ L’ATELIER tablet voor een extra genietmomentje.

TIP: Je kunt natuurlijk variëren met KITKAT Melk, Wit en Puur. Ook smaken de croissants waanzinnig lekker met bijvoorbeeld ROLO, BROS of SMARTIES! Genieten maar! 

Wil je meer weten over Valentijnsdag? Lees hier het artikel!

Alle recepten
Ingrediënten
  • - Croissantdeeg (Kant-en-klaar deeg om te bakken voor 6 super croissants)
  • - KITKAT (of ROLO of SMARTIES)
Keukenspullen
  • - Oven
  • - Bakpapier