Deze onweerstaanbare munt brownies zijn perfect als ‘after dinner’ dessertje!

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180ᵒC en vet het bakblik in met boter of gebruik een laagje bakpapier.

Stap 2

Verwarm zachtjes in een grote pan de chocolade, boter, suiker en zout tot het geheel gesmolten en zacht is.

Stap 3

Haal van het vuur en laat iets afkoelen. Voeg de eieren toe en klop ze door het mengsel heen. Voeg vervolgens de bloem en cacaopoeder toe en mix het goed.

Stap 4

Vul de helft van het blik en bedek het met een enkele laag After Eight pralines (misschien moet je de laatste rij After Eights afsnijden zodat het past). Schenk de resterende mix eroverheen.

Stap 5

Bak in 20-25 minuten in de oven van 180ᵒC. Laat even afkoelen voordat je het in vierkante stukken snijdt.

Stap 6

Geniet ervan!