30
stuks
50
min

Speciaal voor de toetjesliefhebbers: After Eight Brownies! Deze onweerstaanbare munt chocoladecakejes zijn perfect als ‘after dinner’ dessert! Heerlijk met een bolletje vanille-ijs.


Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet het bakblik in met boter, of gebruik een laagje bakpapier.

Stap 2
Verwarm zachtjes in een grote pan de chocolade, boter, suiker en zout, totdat het geheel gesmolten en zacht is.

Stap 3
Haal van het vuur en laat iets afkoelen. Voeg de eieren toe en klop ze door het mengsel. Voeg vervolgens de bloem en cacaopoeder toe en mix het geheel goed.

Stap 4
Vul de helft van het blik met het mengsel. Bedek het chocoladebeslag met een enkele laag After Eight pralines. Snij eventueel de laatste rij After Eight chocolaatjes af, zodat het mooi past. Schenk de resterende mix eroverheen.

Stap 5
Bak in 20-25 minuten in de oven op 180°C. Laat even afkoelen voordat je het in vierkante stukken snijdt.

Stap 6
Geniet van dit overheerlijke toetje!

 


 

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 300 gram AFTER EIGHT, uitgepakt
  • - 300 gram chocolade (min. 70% cacao)
  • - 300 gram ongezouten boter
  • - 300 gram (donker)bruine suiker
  • - Snufje zout
  • - 5 eieren
  • - 175 gram bloem
  • - 25g cacaopoeder
Keukenspullen
  • - Grote pan
  • - Bakblik (voor het recept wordt een blik van 33 x 23 cm gebruikt)
  • - Eventueel bakpapier