Stap 1

Maal de eierkoeken met de blender, keuekenmachine of staafmixer tot een kruimelig geheel.

 

Stap 2

Smelt de witte chocolade au bain marie of in de magnetron.

 

Stap 3

Meng de gesmolten chocolade door de vermaken eierkoeken en voeg een scheutje melk toe zodat de kruimels aan elkaar plakken. Je moet er ballethes van kunnen vormen.

 

Stap 4

Maak van het mengsel 10 balletjes. Neem een balletje en druk deze tussen je handen plat. Leg in het midden een BROS bubbel (of een stukje van een bros-reep) en kneed het eierkoekmengsel om het balletje heen. Doe dit voor alle 10 de deegballetjes.

 

Stap 5

Smelt de melk of pure chocolade en maal de KITKAT-reep fijn met de blender, keukenmachine of staafmixer.

 

Stap 6

Rol de balletjes door de gesmolten chocolade en vervolgens door de gemalen KITKAT. Laat ze vervolgens even rusten zodat de chocolade hard kan worden.

 

Leuke variatietip: plaats in het midden van de bonbon een ROLO of een SMARTIE!