Zo maak je ze:

 

Stap 1:

Maal de eierkoeken met de blender, keukenmachine of staafmixer fijn tot een kruimelig geheel.

 

Stap 2:

Smelt de witte chocolade au bain-marie of in de magnetron.

 

Stap 3:

Doe de vermalen eierkoek in een kom en meng de gesmolten witte chocolade er langzaam doorheen. Voeg een scheutje melk toe zodat je een egale massa krijgt. Draai van het mengsel 10 mooie ronde balletjes.

 

Stap 4:

Neem een balletje tussen je handen en druk het een beetje plat. Leg in het midden een BROS Bubbel en kneed het eierkoekdeeg er weer goed omheen. Doe dit voor alle 10 de deegballetjes.

 

Stap 5:

Smelt de pure of de melkchocolade in een pannetje of magnetron, en maal de KITKAT-reep fijn met de blender, keukenmachine of staafmixer.

 

Stap 6:

Rol de balletjes vervolgens door de gesmolten chocolade en daarna door de gemalen KITKAT. Laat ze nog even op een koele plaats rusten zodat de chocolade hard kan worden.

 

Je zelfgemaakte bonbons zijn klaar! Eet smakelijk!

 

Leuke variatietip: plaats in het midden van de bonbon een ROLO of een SMARTIE!