Chocolade pizza maken met dit chocolade pizza recept is nu super simpel.
 

Stap 1: Bereiding pizza met KITKAT chocolade

Verwarm de oven op 220 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier.

Stap 2: Rol het pizzadeeg uit

Rol het deeg uit op een met bloem bestoven oppervlak. Maak van het deeg een cirkel met een diameter van ongeveer 22 cm.

Stap 3: Bestrijk de pizza met boter en snijd de KITKAT

Maak de boter vloeibaar in een pannetje en smeer de gesmolten boter met een kwastje uit over het deeg. Bak het deeg dan ongeveer 20 minuten in de oven totdat het goudbruin van kleur is. Snijd ondertussen de KITKAT-repen in kleine stukjes.

Stap 4: Bestrijk de pizzabodem met hazelnootpasta en bestrooi met KITKAT

Smeer de hazelnootpasta over het warme deeg en bestrooi het daarna met de stukjes fijngehakte KITKAT (KITKAT Chunky milk en KITKAT Chunky White).

Stap 5: Bak de pizza tot de chocolade is gesmolten

Bak de pizza dan nog ongeveer 2 minuten, tot de chocolade begint te smelten.

Stap 6: Bestrooi de chocolade pizza met geroosterde hazelnoten

Strooi als laatste de geroosterde hazelnoot over je pizza en dan…smullen maar!

Tip: Beleg de pizza met door jou gewenste toppings. 

Geef de pizza nog een twist door als topping fruit toe te voegen.

Gepersonaliseerde pizza? Gebruik je eigen favoriete KITKAT!