Stap 1

Bekleed de bodem en randen van de springvorm met bakpapier. Om te zorgen dat het bakpapier aan de randen blijft plakken, vet je de vorm eerst even in.

Stap 2

Bedek de bodem van de springvorm met KITKAT repen. Plaats de KITKAT bodem in de oven voor 1 minuut op 200 ° C en hierna voor 30 minuten in de koelkast.

Stap 3

Klop de eiwitten stijf en smelt de witte chocolade au bain-marie, zet opzij om een beetje te laten afkoelen. Belangrijk bij witte chocola is dat het niet te heet wordt. Anders verbrandt het en krijg je klontjes, wees dus geduldig bij het smelten en blijf roeren in je kom.

Stap 4

Mix in een schaal de eierdooiers, suiker, au bain-marie gesmolten witte chocolade, kwark, bloem en gestijfde eiwitten. Voeg als laatst de frambozen toe.

Stap 5

Giet de mix van ingrediënten bovenop de KITKATbodem in de springvorm. Plaats dit geheel in de oven voor 35 minuten op 160 ° C. Plaats de taart hierna in de koelkast voor 2 uur zodat deze kan afkoelen.