1. Verwarm de oven op 180° graden

     

       Voor het deeg:

 

  1. Mix in een mengkom: de bloem, boter, basterdsuiker, zout en water met een pannenlikker. Kneed daarna het deeg zodat het een geheel wordt. Vorm met het deeg een bal en laat het deeg een uur rusten in de ijskast.

 

Voor de vulling:

 

  1. Schil de flespompoen en snijd de pompoen in blokjes. Stoom of kook de blokjes 30 minuten totdat ze zacht zijn.

  2. Laat de blokjes afkoelen en pureer de blokjes met een staafmixer tot een pompoenpuree.

  3. Mix daarna met een garde de eieren, kwark, room, honing, suiker en kaneel.

  4. Voeg de pompoenpuree toe aan het mengsel en mix deze opnieuw.

  5. Rol het deeg uit en bekleedt de taartvorm met het deeg. Prik daarna met een vork gaatjes in het deeg.

  6. Giet de pompoenmix in de taartvorm.

  7. Bak de taart 40 minuten. Laat de taart goed afkoelen.

  8. Smelt ondertussen de chocolade stukjes in de magnetron (1 min op 500 Watt) of au bain-marie. Schenk de gesmolten chocolade in de spuitzak.

  9. Maak op de bovenkant van de gebakken taart een spinnenweb met dunne lijnen van de gesmolten chocolade. Om het spinnenweb af te maken, leg de 8 gebroken KITKAT repen op de taart.Bewaar de taart gekoeld.

  10. Geniet van je griezelige Halloween taart!