Have a KITKAT pizzabreak! Do we need to say more? En niet geheel onbelangrijk: deze pizza is NIET moeilijk om te maken en is super snel bereid. 

Stap 1

Verwarm de oven op 220 °C graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier. 

Stap 2

Rol het deeg uit op een bloem bestoven oppervlak. Maak met het deeg een cirkel van ongeveer 22cm. 

Stap 3

Maak de boter vloeibaar in een pannetje en smeer met een kwast de gesmolten boter over het deeg. Bak het deeg ongeveer 20 min in de oven totdat het goudbruin van kleur is. 

Stap 4

Smeer de hazelnoot pasta over het warme deeg en bestrooi daarna met stukjes chocolade (KITKAT Chunky milk en KITKAT Chunky White). 

Stap 5

Bak de pizza dan nog ongeveer 2 minuten, tot de chocolade begint te smelten. 

Stap 6

Strooi als laatste de geroosterde hazelnoot stukjes erover en dan…SMULLEN maar!

Tip:

  • Maak de pizza zoeter door als topping fruit toe te voegen.
  • Gepersonaliseerde pizza? Gebruik je eigen favoriete KITKAT!