Stap 1. Verwarm de oven op 180°C.

 

Stap 2. Scheid het eiwit van het eigeel. 

 

Stap 3. Smelt de chocolade in de magnetron (2 min. op 500 watt) of au bain-marie.

 

Stap 4. Mix het eigeel, yoghurt, bloem en amandelmeel in een mengkom.  Voeg de gesmolten chocolade toe en mix het tot een geheel.

 

Stap 5. Schil de peer en rasp het stuk fruit. Voeg erg voorzichtig de peer toe aan de chocolademix.

 

Stap 6. Klop het eiwit tot het stijf is en gaat pieken, voeg tijdens het kloppen kristalsuiker toe.

 

Stap 7. Voeg voorzichtig in het witte schuim de chocolademix toe.

 

Stap 8. Giet het mengsel, nu chocolade en eiwit, in de cupcake vormpjes en bak de cupcakes 16 minuten in de oven. Als de cupcakes klaar zijn, laat ze goed afkoelen.

 

Stap 9. Ondertussen, rasp 2 ‘fingers’ van de KITKAT Ruby.  

 

Stap 10.  Doe de mascarpone in een kom. Voeg de citroenschil en citroensap, de poedersuiker en de KITKAT Ruby rasp toe. Mix dit tot één geheel. 

 

Stap 11. Gebruik een lepel of een spuitzak en verdeel het glazuur over de cupcakes.

 

Stap 12. Plaats in iedere cupcake een KTKAT Ruby ‘finger’ en geniet van je creatie!