Stap 1: Verwarm de oven op 180°C.

Stap 2: Smelt de pure chocolade in de magnetron (2 minuten op 500 watts) of au bain-marie.

Stap 3: Mix in een mengkom de eieren, yoghurt, mascarpone, basterdsuiker en bloem. Voeg de gesmolten chocolade toe en mix het tot een geheel.

Stap 4: Vet het bakblik in met boter en bloem en giet het mengsel in het bakblik.

Stap 5: Bak de cake 25 minuten in de oven. Als de cake klaar is, laat deze goed afkoelen.

Stap 6: Snijd de afgekoelde cake in driehoekige stukjes.

Stap 7: Plaats in iedere driehoek een KITKAT Ruby zodat het de stam van de kerstboom wordt.

Stap 8: Druk voorzichtig de kleine gekleurde suikerballen in de cake zodat de kerstboom versierd wordt met kerstballen.

Stap 9: Een heerlijk toetje voor bij het kerstdiner! Geniet ervan!