Stap 1. Voorverwarm de oven op 175°C graden.

Stap 2. Scheid het eigeel van het eiwit.

Stap 3. Smelt de chocolade en de boter in de magnetron (2 min. op 500 watt) of au bain-marie.

Stap 4. Mix het eigeel en de suiker in een grote kom. Voeg daarna de yoghurt, bloem en amandelmeel toe en roer.

Stap 5. Vervolgens voeg je de chocolade en boter mix toe en roer tot een geheel.

Stap 6. Klop het eiwit tot het stijf is en gaat pieken en voeg voorzichtig het witte schuim aan de chocolademix toe.

Stap 7. Giet het beslag in de cupcake vormpjes en bak in de oven voor 25 minuten.

Stap 8. Laat de cupcakes 10 minuten afkoelen en snijd ondertussen de KITKAT Ruby fingers in 2 of 3 stukjes per ‘finger’ (op basis van de hoogte van je cupcake).

Stap 9. Haal de cupcakes uit het vormpje en smeer de zijkanten in met mascarpone. Plak de stukjes KITKAT Ruby vervolgens aan de zijkanten.

Stap 10. Versier de bovenkant met wat verse rode vruchten en je paastaartjes zijn klaar!