Stap 1: Verwarm de oven op 100°C.

Stap 2: Scheid het eiwit van het eigeel bij alle drie de eieren. Klop de eiwitten en voeg wanneer het eiwit stevig wordt het suiker geleidelijk toe. Wanneer er punten ontstaan in het eiwit, giet het eiwit in een spuitzak.

Stap 3: Maak met het eiwit beslag 8 cirkeltjes met een omhoog staande rand zodat het de vorm van een bakje wordt.

Stap 4: Bak de meringues een uur en 15 minuten. De ovendeur kan op een kier open blijven staan.

Stap 5: Tijdens het wachten kan je de limoen crème maken. Snijd de witte chocolade in kleine stukjes. Smelt deze in de magnetron (1 min op 500 watt) of au bain-marie. Laat de chocolade afkoelen.

Stap 6: Mix in een mengkom de kwark, limoen schil en sap en de gesmolten witte chocolade.

Stap 7: Klop de verse room totdat het stijf wordt en voeg voorzichtig de witte chocolade toe.

Stap 8: Wanneer de meringues klaar zijn, laat ze goed afkoelen. Pak daarna de meringues voorzichtig met een spatel.

Stap 9: Vul de meringues met de limoen crème, 2 repen KITKAT Ruby en versier ze met frambozen en rode bessen.

Stap 10: TADAAA.. Een heerlijk recept voor het toetje om het jaar mee af te sluiten!