Zo maak je het:

 

Stap 1:

Snijd de abrikozen in kleine stukjes. Je kunt natuurlijk ook voor andere fruitsoorten kiezen, als je dat lekkerder vindt.

 

Stap 2:

Verwarm de mascarpone in een pan en voeg langzaam de suiker samen met het limoensap toe. Meng dit goed door elkaar.

 

Stap 3:

Verdeel de lange vingers over de bodems van de vier glazen. Schep hier afwisselend een laagje mascarpone en een laagje abrikozen overheen.

 

Stap 4:

Breek drie KITKAT-repen in kleine stukjes en strooi het over de glazen.

 

Stap 5:

Terwijl je de glazen nog even in de koelkast zet, verkruimel je de overgebleven KITKAT-repen. Laat ze in de magnetron even kort smelten tussen twee vellen bakpapier. Rol de gesmolten KITKAT uit zodat je een dunne laag krijgt, en leg deze in de vriezer. Na 20 minuutjes is de chocolade hard genoeg en kun je het in stukjes breken die je in de glazen steekt.

 

Eet smakelijk!