12
stuks
55
min

De blogsters van Chickslovefood weten maar al te goed hoe je het beste kunt zondigen. Zij maakten dan ook dit heerlijke recept voor ROLO-blondies. Elise: “Net uit de oven zijn de warme ROLO-blondies al super lekker, maar wanneer je ze laat afkoelen proef je pas echt de karamel”.


Stap 1
Verwarm de oven voor op 175 graden.

Stap 2
Bekleed de brownievorm met bakpapier.

Stap 3
Smelt de boter en de witte chocolade in een steelpannetje.

Stap 4
Voeg de witte basterdsuiker, de eieren, de vanillepoeder, het bloem, het bakpoeder en het zout toe aan het mengsel van boter en witte chocolade. Roer dit alles tot een glad mengsel.

Stap 5
Schep het mengsel in de met bakpapier beklede brownievorm.

Stap 6
Duw de ROLO’s in het beslag.

Stap 7
Schuif de vorm in de oven en laat de ROLO-blondies gedurende 30 à 40 minuten bakken.

Stap 8
Haal de ROLO-blondies uit de oven, laat ze afkoelen en snijd ze in mooie vierkantjes.

Tip: Gek op blondies? Probeer dan ook de heerlijke witte chocolade brownie variant van L'ATELIER

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 200 gram witte basterdsuiker
  • - 100 gram boter
  • - 100 gram witte chocolade
  • - 2 eieren
  • - 1 vanillestokje of 1 theelepel vanillepoeder
  • - 190 gram bloem
  • - 1 theelepel bakpoeder
  • - snuf zout
  • - 20-25 ROLO’s
Keukenspullen
  • - Mengkom
  • - Steelpan
  • - Brownievorm
  • - Bakpapier