Deze ROLO chocoladecake met pindakaas is een ware guilty pleasure en is gemaakt door Sabine van Ohmyfoodness.nl.

 

Stap 1

Verwarm de oven voor op 150 °C en vet het cakeblik in.

 

Stap 2

Doe de boter, eieren en kristalsuiker in een kom en klop het geheel luchtig. Voeg het zelfrijzende bakmeel en zout toe en schep het geheel tot een egaal cakebeslag.

 

Stap 3

Verdeel het cakebeslag over twee kommen. Voeg aan de ene helft het cacaopoeder toe en aan de andere helft de pindakaas. Schep beide goed om tot een egaal cakebeslag.

 

Stap 4

Verdeel de ROLO's over de twee kommen en schep deze goed door het cakebeslag.

 

Stap 5

Stort het beslag voor de chocoladecake onderin de cakevorm en schep het cakebeslag voor de pindakaascake er bovenop. Zorg ervoor dat de ROLO's verdeeld worden over het hele cakeblik.

 

Stap 6

Strijk de bovenkant van de ROLO cake glad en bak hem in het midden van de oven in 55 tot 60 minuten gaar.

 

Snoep smakelijk!