

KITKAT Chocolade Paascheescake
DE KITKAT KEUKEN IS AL HELEMAAL IN PAASSFEREN MET DIT ZALIGE RECEPT VOOR DE KITKAT 3 CHOCOLADE PAASCHEESECAKE
Bereidingswijze KITKAT 3 Chocolade paascheesecake:
1.) Maak eerst de bodem. Verkruimel de koekjes en meng met de cacaopoeder. Plaats het mengsel in een grote kom en giet de gesmolten boter erbij. Meng het geheel goed door.
2.) Schep het mengsel in een ronde vorm van 20 cm met een losse bodem of springvorm. Druk het mengsel aan om een mooie, gelijkmatige laag te creëren. Laat het ongeveer 30 minuten in de koelkast opstijven.
3.) Om de vulling met witte chocolade te maken, smelt je eerst de witte chocolade en laat je het vervolgens iets afkoelen, maar niet stollen.
4.) Plaats de mascarpone en poedersuiker in een grote kom. Meng ze kort samen en voeg dan de room toe. Mix de room enkele minuten tot het mengsel dikker wordt.
5.) Giet de gesmolten witte chocolade erbij en meng het geheel kort. Mix het mengsel niet te ver door omdat het mengsel anders kan splitsen. Het moet een mooie, dikke, lepelbare consistentie hebben en niet vloeibaar zijn.
6.) Herhaal dit proces met de melkchocolade. Je hebt dan een kom met vulling van witte chocolade en een kom met vulling van melkchocolade.
7.) Om de cheesecake samen te stellen, schep je afwisselend elke vulling op de gekoelde koekjesbodem totdat je beide mengsels hebt gebruikt. Gebruik vervolgens een mes om de bovenkant glad te strijken. Plaats in de koelkast om minstens 5 uur, maar bij voorkeur een hele nacht op te stijven.
8.) Als je klaar bent om te serveren, haal je voorzichtig uit de vorm, decoreer je met fijngehakte chocolade en voeg je de KitKat-bunnies en KitKat mini-eieren toe als finishing touch.