

KITKAT Chocolade kerststronk |
Zorg ook dat de randen van de ovenschaal bedekt zijn met bakpapier en, indien nodig, vet het papier nog lichtelijk in.
Klop 4 eieren en 100G basterdsuiker in een grote kom tot het een lichte kleur aanneemt.
Mix 65G glutenvrij zelfrijzend bakmeel, 40G cacaopoeder, ¼ maïzena en spatel dit door het beslag heen.
Bak in de voorverwarmde oven voor 9 minuten tot de chocolade cake gaar is en gerezen is.
Rol een nieuw vel bakpapier uit en bestuif het met poedersuiker. Leg je chocolade cake vervolgens omgekeerd op het bestoven bakpapier en pel voorzichtig het bakpapier eraf. Rol de chocoade cake strak op terwijl hij nog warm is. Laat hem vervolgens (opgerold) afkoelen.
Klop 50G ongezouten zachte boter, 35G cacaopoeder, 95ML melk en 500G glazuur samen tot een dik mengsel.
Rol de gekoelde chocolade cake uit en bestrijk met een dunne laag crème. Houd een deel van de crème over voor de buitenkant. Rol daarna weer op.
Maak de kerststronk af door met een vork een boomschors patroon te maken en decoreer met 12 KITKAT melkchocolade kerst figuren.