10
stuks
5
min

STAP 1: KIES EEN MOOIE ONDERGROND VOOR HET KITKAT CHOCOLADE KOEKHUISJE 

Gebruik bijvoorbeeld een houten snijplank of mooie kerstschaal. 

STAP 2: DE EERSTE LANGE MUUR

Smeer één van de lange kanten van een KITKAT melk chocolade 4 finger reep in met de boter crème of glazuur. Plak deze vervolgens op de ondergrond. Herhaal deze stap nogmaals en zet de KITKAT chocolade reep ertegenaan om de eerste lange muur neer te zetten.

STAP 3: HET HUISJE

Smeer nu de korte kant van een KITKAT chocolade reep in met glazuur en zet deze haaks op de bovenkant van de eerste muur. Maak de tweede lange muur op dezelfde manier als hierboven en maak het huisje dicht met de 6e KITKAT chocolade reep. 

STAP 4: GLAZUUR

Smeer de bovenkant van de muren volledig in met het glazuur. Smeer wederom vier KITKAT chocolade repen aan de lange kanten in met glazuur en creëer het schuine dak.

STAP 5: VERSIERING

Versier de bovenkant van het dak met de gekleurde SMARTIES en houde een SMARTIE over om te gebruiken als deurknop. 

STAP 5: AFMAKEN

Maak het koekhuisje af door de bodem te versieren met #KITKAT melk chocolade kerst figuurtjes. 

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 12 KITKAT melk chocolade 4 finger repen
  • - 33g botercrème of glazuur
  • - 1 KITKAT melk chocolade kerstmannetje
  • - 5 KITKAT melk chocolade kerst figuurtjes 
  • - 1 SMARTIES koker

Bevat:

glutenbevattende granen en lactose
Keukenspullen