10
stuks
20
min

Maak jouw paasbrunch helemaal af met deze heerlijke KITKAT Paashaas cupcakes

Bereidingswijze KITKAT Paashaas cupcakes:

1) Verwarm de oven voor op 180°C.

2) Klop de eieren en suiker los in een kom.

3) Voeg bloem en bakpoeder toe en meng goed.

4) Voeg de gesmolten boter en het citroensap toe, meng opnieuw.

5) Verdeel het beslag over de vormpjes en bak gedurende 20 minuten in de oven. Laat de cupcakes vervolgens afkoelen.

6) Meng de kokosrasp en de groene kleurstof.

7) Bestrooi elke cupcake met groene kokosrasp om het gras te maken.

8) Decoreer de cupcake met een KITKAT Paashaas, KITKAT Paaseitjes en overige decoratie.

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 10 KITKAT PAASHAZEN
  • - 10 KITKAT PAASEITJES
  • - 2 EIEREN
  • - 100 G BASTERDSUIKER
  • - 200 G BLOEM
  • - 10 G BAKPOEDER
  • - 100 G GESMOLTEN BOTER
  • - SAP VAN 1 CITROEN
  • - 2 EL FI JNE KOKOSRAPS
  • - EEN PAAR DRUPPELS GROENE VLOEIBARE KLEURSTOF
  • - 10 CUPCAKE VORMPJES
  • - DECORATIE NAAR KEUZE
Keukenspullen