
KITKAT Halloween chocolade brownies |
Deze KITKAT Spooky Brownies zien er verSCHRIKkelijk lekker uit. Check hieronder het recept! #HaveASpookyBreak
Bereidingswijze van de brownies:
Stap 1: Verwarm de oven
Verwarm de oven voor op 180 graden
Stap 2: Bereid het cacaomengsel
Smelt de boter en voeg al roerend de cacaopoeder toe.
Stap 3: Meng de eieren, olie en suiker
Klop de eieren, olie en suiker tot het een licht en schuimig structuur heeft.
Stap 4: Voeg beide mengsels samen
Voeg het cacaomengsel en vanille extract toe en roer tot een gladde massa.
Stap 5: Voeg de resterende ingrediënten toe
Voeg de resterende ingrediënten toe (behalve de melk chocolade figuurtjes en witte chocolade) toe en roer tot het een geheel wordt.
Stap 6: Bak de brownie in de oven
Giet het brownie mengsel in een vetbestendige pan en bak voor 25-30 minuten gaar.
Stap 7: Decoreer de brownie met de KITKAT melk chocolade Halloween figuurtjes
Haal de brownie uit de oven wanneer deze gaar is en laat deze even goed afkoelen. De brownie hoeft nog niet volledig afgekoeld te zijn maar wel zo goed dat de melk chocolade figuurtjes niet smelten. Decoreer de brownie en duw de KITKAT melk chocolade Halloween figuurtjes in de brownie.
Stap 8: Snijd de brownie
Laat de brownie volledig afkoelen en snijd het daarna in 24 vierkantjes.
Stap 9: Decoreer met witte chocolade spinnenwebben
Vul een spuitzak met gesmolten witte chocolade en spuit web figuurtjes op de brownies.
Have a Scary break!

- - 12 KITKAT melk chocolade halloween figuurtjes
- - 250g boter
- - 75g cacao poeder
- - 4 grote eieren
- - 400g basterdsuiker
- - 3 eetlepels zonnebloem olie
- - 2 theelepels vanille extract
- - 190g bloem
- - 1 theelepel bakpoeder
- - 1 theelepel zout
- - 50g witte chocolade
Bevat:
eieren, glutenbevattende granen, lactose, melk, sojaBevat mogelijk:
amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoten, paranoten, pecannoten, pistachenoten, walnoten- - Oven
- - Bakvorm of ovenschaal