

Valentijnsrecept voor bananenpannenkoeken met KITKAT chocolade
Hak 6 KITKAT melkchocolade fingers in kleine stukjes. Houd een wat stukjes appart voor de garnering. Doe de chocolade in een magnetronbestendige kom en voeg 4 eetlepels slagroom toe. Verwarm het mengsel 30 seconden in de magnetron. Zet appart.
Doe de 1 banaan, 1 ei, 1 eetlepel yoghurt, 150 ml melk, 1 theelepel vanille aroma, 150g bloem en 1 theelepel bakpoeder in een blender en pureer het tot een glad beslag. Heb je geen blender? Gebruik dan een staafmixer of vork.
Hak de overige KITKAT fingers ook in stukjes en roer deze door het pannenkoekenbeslag heen.
Verhit een beetje olie in een pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goud bruin. Laat ze even afkoelen en prik de harten uit met de vorm.
Maak stapeltjes van 3 pannenkoeken en smeer tussen elke laag een laagje KITKAT chocolade creme. Garneer de pannenkoeken met de overgebleven KITKAT stukjes en eventueel wat roodfruit.