Stap 1
Week de gelatine in een kom met lauw water.

Stap 2
Verwarm de oven voor op 175 graden.

Stap 3
Meng de ingrediënten voor de bodem in een kom en voeg hier de gesmolten boter aan toe.

Stap 4
Verdeel het mengsel over 2 bakvormen en druk goed aan.

Stap 5
Zet de bakvormen met bodem 12 minuten in de voorverwarmde oven.

Stap 6
Verwijder eventuele luchtbellen met de onderkant van de lepel als de bakvormen uit de oven zijn.

Stap 7
Laat de bodem afkoelen.

Optie:
Smelt wat pure chocolade en verspreid dit over de bodem. Zo blijven de bodems krokant.

Stap 8
Klop de kokosslagroom met de vanillesuiker tot stijve pieken. Bewaar 2 eetlepels van de opgeklopte slagroom voor de gelatine.

Stap 9
Knijp de geweekte gelatine uit en verwarm dit met 2 eetlepels kokos slagroom in een pannetje. Meng dit meteen door de kwark met een spatel. Zorg dat er geen stukjes ontstaan. Voeg nu de opgeklopte slagroom eraan toe.

Stap 10
Giet het mengsel over de krokante bodem en laat de taart 4 uur opstijven in de koelkast.

Finishing touch
Snijd voor het serveren wat verse aardbeien en een aantal stukjes AFTER EIGHT doormidden om de taart extra mooi aan te decoreren voor de finishing touch!