• Hoe kom ik in contact met de Consumentenservice van Nestlé Nederland?

  Neem via deze link contact met ons op: https://www.nestle.nl/info

 • Ik ben geïnteresseerd in duurzaamheid - wat doet Nestlé allemaal?

  Informatie over duurzaamheid is te vinden via deze link: https://www.nestle.nl/maatschappij-en-duurzaamheid

 • Waar vind ik de beschikbare vacatures binnen Nestlé Nederland?

  Onze Nestlé vacatures zijn hier te vinden. Ben je geïnteresseerd in ons ‘Young Talent Programme’, klik dan hier voor meer informatie. 

 • Vindt er binnen de cacaoketen van Nestlé kinderarbeid plaats?

  Geen enkel bedrijf dat cacao inkoopt uit Ivoorkust kan garanderen dat zij het risico op kinderarbeid binnen de keten op kleine boerderijen volledig kunnen tegengaan. Bij Nestlé is dit niet anders, maar we zijn vastbesloten om dit probleem aan te pakken. Het gebruik van kinderarbeid is onacceptabel en gaat tegen alles in waar we voor staan. We hebben onszelf als doel gesteld om het volledig uit onze cacaoketen te verbannen en hebben daar een toegewijd actieplan(pdf) voor opgesteld. We hebben belangrijke stappen gezet met dit plan, maar we erkennen dat zolang er kinderen op cacaoboerderijen werken er altijd meer te doen is. 

 • Wat is het beleid van Nestlé ten aanzien van kindermarketing?

  Nestlé maakt geen reclame voor haar (chocolade)producten gericht op kinderen onder de 13 jaar. 

  Als grootste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld zien wij het als onze verantwoordelijkheid om een gebalanceerd eetpatroon te bevorderen. Zeker bij kinderen. Voor onze chocoladeproducten maken wij daarom geen reclame voor kinderen. Dit is in lijn met onze ons beleid t.a.v. kindermarketingom onze producten op een verantwoorde manier onder de aandacht brengen. Dit betekent dat alle reclame voor voedingsmiddelen gericht op kinderen onder de 7 jaar verboden is en dat wij geen reclame richten op kinderen tot 13 jaar.