Fudge van witte chocolade met zachte karamel en knapperige melkchocolade. Loopt het water je al in de mond? Het recept voor ROLO-fudge van Laura Kieft van Handigebaktips.nl vind je hier zodat je zelf ook kunt genieten van de heerlijke smaakcombinatie van ROLO-fudge.

Stap 1

Bekleed de cakevorm met bakpapier. Strooi de helft van de ROLO’s over de bodem.

Stap 2

Doe de chocolade en gecondenseerde melk in een steelpannetje. Zet op laag vuur en roer tot de chocolade is gesmolten. Voeg dan een theelepel vanille-extract toe. Roer tot het een glad mengsel is en giet de vloeibare fudge in de cakevorm.

Stap 3

Verdeel de andere helft van de ROLO’s over de fudge.

Stap 4

Laat de fudge een beetje afkoelen voordat je hem in de koelkast plaatst. Laat minimaal 3 uur in de koelkast staan om op te stijven.

Stap 5

Snijd de ROLO-fudge vervolgens in ongeveer 40 stukken. En geniet ervan!

Tip!

Je kunt de fudge ongeveer een week in een afgesloten bakje in de koelkast bewaren.