Chocolademerken

Nestlé is een van de oudste chocoladefabrikanten van de wereld. Een groot deel van de chocolademerken die jij nu kent komen uit de fabrieken van Nestlé. Van Smarties tot After Eight en van Nuts tot Caramac. Wat is jouw favoriet?

Soorten chocolademerken van Nestlé

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Sommige mensen houden van chocolade gecombineerd met noten en karamel, anderen vinden het heerlijk als er een wafel verwerkt is in de chocolade. Ontdek hier de allerlekkerste chocolademerken van Nestlé.

KITKAT

Have a break. Have a KITKAT! Deze slogan kent iedereen. Met de heerlijke melkchocolade in combinatie met de krokante wafel geniet je even van je welverdiende break. Probeer ook eens de andere varianten zoals de KITKAT Chunky White of de KITKAT Gold met witte chocolade en karameltonen.

L'ATELIER

De L'ATELIER chocoladerepen staan garant voor puur genot. De chocoladerepen worden gemaakt van chocolade van de allerhoogste kwaliteit. Ga je voor de pure variant met bosbessen, amandelen en hazelnoten of toch voor de melkchocolade met rozijnen, amandelen en hazelnoten

 

L'ATELIER chocoladerepen | Nestlé Chocolade

BROS

BROS is een heerlijke luchtige chocoladereep die heerlijk op je tong smelt. Dat komt door de luchtbelletjes in de chocolade. Ook BROS chocolade is in meerdere varianten en smaken te verkrijgen, waaronder de BROS mini’s.

ROLO

Kleine melkchocolaatjes gevuld met romige karamel. We hebben het natuurlijk over ROLO. Iedereen kent natuurlijk het rolletje ROLO, maar tegenwoordig is het ook verkrijgbaar in een grote zak en er is een ROLO 5-pack. Uitdelen maar! Maar bedenk goed, wat je met je laatste ROLO doet.

SMARTIES

SMARTIES zijn kleurrijke en vrolijke chocoladesnoepjes. Bijna iedereen kent ze wel. Naast de ‘normale’ SMARTIES zijn er ook de mini SMARTIES. Nog meer fun!

LION

Gevaarlijk lekker is deze gevulde chocoladereep. De LION bestaat uit een wafel, gepofte rijst en karamel omhult met een laag melkchocolade. Daarnaast zijn er ook nog andere varianten, zoals de LION met witte chocolade voor de echte zoetekauw en de LION Peanut met geroosterde pinda’s.

NUTS

No NUTS, No Glory! Zachte nougat, een laagje karamel en knapperige hazelnoten omhuld in melkchocolade is een ijzersterke combinatie.

CRUNCH

CRUNCH is al sinds 1938 op de markt en staat bekend om de heerlijke chocolade, met knapperige vulling. CRUNCH is verkrijgbaar in melkchocolade en witte chocolade. En wist je dat de crunch chocoladerepen gluten vrij zijn?

Crunch chocolade - Nestlé Chocolade

Choclait chips

Of je nou in de bios of thuis een film kijkt: de Choclait Chips zijn onmisbaar. De smaakvolle snack onthult met romige melkchocolade en een versiering van pure chocolade zijn verrukkelijk!

After Eight

Bij een lekkere kop thee of koffie hoort een After Eight chocolaatje. De zachte pepermunt met de lekkerste pure chocolade gaan heel goed samen. Ook lekker als toetje na een diner.

Caramac

Hou je van karamel, dan hou je van CARAMAC. Deze heerlijke reep heeft een zachte romige karamelsmaak. De reep dankt zijn naam aan de samenvoeging van Caramel en Mackintosh's, de originele fabrikant van CARAMAC.

Quality Street

Quality Street is een verzameling van 12 heerlijke chocolade en toffees in één verpakking. Voor elk wat wils, dus ideaal als traktatie. Quality street is verkrijgbaar in de smaken karamel, fudge, fruitcrèmes, noten en pralines.

Mini’s

Kun je niet kiezen tussen de heerlijke chocolades of wil je het liefst zoveel mogelijk proberen? Ga dan voor de grote zak met mini’s, gevuld met ROLO, BROS, SMARTIES, LION en KITKAT. Ook ideaal om uit te delen.

Oudste merken van Nestlé

Eigenlijk is NESTLÉ L'ATELIER het oudste merk van Nestlé, echter was het eerder bekend onder een andere naam namelijk ‘Cailler’. Daniel Peter, François-Louis Cailler en Henri Nestlé kwamen na een lange zoektocht op het perfecte recept voor melkchocolade. Zij waren in die tijd echte pioniers op gebied van chocolade en zo is de eerste melkchocoladereep ontstaan. Sinds 2015 verkopen we in Nederland deze Cailler-chocolade onder de naam NESTLÉ L'ATELIER als een ode aan de ontdekkers.  

Welke merken van Nestlé behoren bij jou in de top?

Heb je al zin gekregen in de heerlijke chocolade van Nestlé? Wat vind jij de lekkerste chocolade? Stel nu jouw eigen top 10 samen!