4 feitjes over BROS chocolade

  1. Nestlé
  2. Bros
  3. Bros Blog
  4. 4 feitjes over BROS chocolade

BROS chocolade is heerlijke luchtige chocolade met unieke bubbels. Alle BROS chocolade is geproduceerd binnen het Nestlé Cacao Plan en daarmee UTZ gecertificeerd. Van BROS chocolade kun je dus genieten met een goed gevoel. BROS is in meerdere smaken verkrijgbaar als (mini) candybar en tablet. Laat het los met BROS! 

BROS - Aero

Ben je op vakantie in het buitenland wel eens een chocolade product met bubbels tegen gekomen dat niet jouw bekende BROS was? Grote kans dat je te maken had met het buitenlandse nichtje van BROS, genaamd AERO. Dit Nestlé merk wordt vooral veel verkocht in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Zuid Afrika en Australië. AERO heeft naast melkchocolade veel te gekke smaken als Mint, Sinaasappel en Aardbei.


BROS - Nederlands Merk

Wist je dat BROS een Nederlands merk is? BROS is al sinds 1934 op de Nederlandse markt. BROS is ontwikkeld door Bensdorp, een cacao en chocoladefabriek uit Amsterdam. Tot aan de overname van BROS door Nestlé werd BROS gemaakt in de Bensdorp fabriek in Bussum. 


BROS - Luchtbelletjes in BROS

Altijd al willen weten hoe de belletjes in BROS repen ontstaan? Onder hoge druk wordt in de fabriek lucht in de gesmolten chocolade geblazen. Door de toevoeging van lucht ontstaat er een soort explosie van bubbels in de chocolade. Tijdens het afkoelen blijven deze bubbels bewaard. De techniek wordt door Nestlé 'Aeration' genoemd en wordt al sinds 1935 gebruikt. Lees hier meer.


BROS - BROS Toetjes

Naast BROS candybars, BROS tabletten en BROS bubbels zijn er ook BROS toetjes! Deze heerlijk, luchtige toetjes zijn er in de smaken: chocolademousse, caramelmousse en krakende mousse, een melkchocolademousse met krokante laagjes chocolade en zijn te vinden in het koelschap.

BROSS Toetje | Nestlé Chocolade