4 feitjes over NUTS chocolade

  1. Nestlé
  2. Nuts
  3. Nuts Blog
  4. 4 feitjes over NUTS chocolade

NUTS zorgt ervoor dat je er weer tegenaan kunt en net even wat meer durft. We zeggen niet voor niets 'No NUTS, No Glory'

NUTS - Nederlandse NUTS

De NUTS repen werden jarenlang in Nederland geproduceerd in een inmiddels gesloten fabriek in Elst. Sinds 1988 is het merk NUTS in handen van Nestlé. Sinds 2007 worden deze heerlijke candybars voor de Europese markt in een Nestlé fabriek in Tsjechië geproduceerd.


NUTS - No NUTS, no glory

Veel mensen kennen NUTS nog van de campagnes op televisie met slogans als: ‘NUTS, geel en rood, met hazelnoot’, ‘Have the guts to go NUTS’ en later ‘No NUTS, No Glory’. De laatste campagne won een prestigieuze prijs tijdens het International Advertising Festival van Cannes Lions.

No Nuts No Glory | NESTLÉ CHOCOLADE

NUTS - Ontstaan van NUTS

Het merk NUTS is sinds 1988 in handen van Nestlé, nadat het was overgenomen van Rowntree Mackintosh. NUTS wordt dus gemaakt door Nestlé wat geen nutsbedrijf is overigens ;-).


NUTS - Nestlé Cocoa plan, UTZ & NUTS

Ga gerust nuts op een NUTS! Deze verslavende nougatrepen worden namelijk gemaakt van gecertificeerd duurzame cacao via het Nestlé Cocoa Plan, in samenwerking met onder andere UTZ.

Meer weten? Bekijk hier de productpagina.