

Brownies met karamel maken - heerlijk recept van ROLO
Stap 1
Smelt de boter en de stukken chocolade au bain-marie. Laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 160°C en vet het brownieblik in.
Stap 3
Meng de basterdsuiker en eieren in een kom en klop circa 5 minuten met handmixer, totdat je een romig geheel krijgt dat iets aan het indikken is. Schep daarna rustig het afgekoelde chocolademengsel met een spatel erdoor totdat alles goed gemengd is. Zeef de bloem en cacaopoeder erboven en meng alles wederom door elkaar.
Stap 4
Schep het mengsel in het brownieblik.
Stap 5
Duw met je vinger 24 ROLO’s in het beslag in 4 rijen van 6 stuks naast elkaar.
Stap 6
Zet het brownieblik in de oven en bak 25 tot 30 minuten. Check voor de zekerheid bij 25 minuten of de ROLO brownies al klaar zijn. Als het midden van het mengsel nog een beetje ‘drillerig’ is, bak je nog 5 minuten langer.
Stap 7
Laat de ROLO brownies afkoelen en snijd ze daarna in vierkantjes. Snijd de stukken zo, dat je de ROLO’s doormidden snijdt.