

Salted caramel cupcakes maken - heerlijk recept van ROLO
Stap 1
Verwarm de oven voor tot 170°C.
Stap 2
Mix in een beslagkom de cakemix met 2 eieren (op kamertemperatuur), 100 gram boter (op kamertemperatuur) en de melk tot een luchtig beslag.
Stap 3
Doe de cupcake-vormpjes in de bakvorm en vul ze met een kleine hoeveelheid beslag. Druk dan in iedere cupcake een ROLO op zijn kop (brede kant boven) en doe er dan nog een eetlepel beslag op.
Stap 4
Bak de ROLO cupcakes in 22 minuten af in de oven en laat ze daarna afkoelen.
Stap 5
Smelt ondertussen de overige ROLO’s au-bain-marie. Wanneer het een beetje gaat smelten voeg je wat boter toe. Blijf roeren tot alles goed gemengd is.
Stap 6
Smeer tot slot het gesmolten ROLO mengsel over de ROLO cupcakes en maak het geheel nóg lekkerder door er ook nog een beetje zeezout op te strooien.