

Chocolade cake met pindakaas maken - heerlijk recept van ROLO
Stap 1
Verwarm de oven voor op 150 °C en vet het cakeblik in.
Stap 2
Doe de boter, eieren en kristalsuiker in een kom en klop het geheel luchtig. Voeg het zelfrijzende bakmeel en zout toe en schep het geheel tot een egaal cakebeslag.
Stap 3
Verdeel het cakebeslag over twee kommen. Voeg aan de ene helft het cacaopoeder toe en aan de andere helft de pindakaas. Schep beide goed om tot een egaal cakebeslag.
Stap 4
Verdeel de ROLO's over de twee kommen en schep deze goed door het cakebeslag.
Stap 5
Stort het beslag voor de chocoladecake onderin de cakevorm en schep het cakebeslag voor de pindakaascake er bovenop. Zorg ervoor dat de ROLO's verdeeld worden over het hele cakeblik.
Stap 6
Strijk de bovenkant van de ROLO cake glad en bak hem in het midden van de oven in 55 tot 60 minuten gaar.
Snoep smakelijk!