Skip to main content

Fun Facts

Fun Fact 1

IEDER STUKJE IS UNIEK

Elk NESTLÉ L'ATELIER tablet is uniek. De chocolade tabletten worden elk op een andere wijzen gevuld met hele noten, zoals amandelen en hazelnoten en gedroogde vruchten, zoals bosbessen of cranberries. Je zult nooit 2 precies dezelfde tabletten vinden. Zelfs elk blokje verschilt! Bij het eten van een nieuw blokje is het steeds weer verrassend welke heerlijke combinatie van noten en gedroogde vruchten je in de chocolade zult aantreffen.

 

Fun Fact 2

GEPATENTEERD

L'ATELIER smaakt niet alleen fantastisch, de tabletten zien er ook prachtig uit. Wist je dat Nestlé meerdere technologieën heeft gepatenteerd om NESTLÉ L'ATELIER tabletten te maken, zoals de unieke verdeling van hele noten en gedroogde vruchten over het tablet.

Fun Fact 3

Je eigen chocoladereep maken

Ben je van plan op vakantie te gaan naar Zwitserland? Een bezoek brengen aan de prachtige chocoladefabriek waar NESTLÉ L'ATELIER gemaakt wordt is een aanrader! De fabriek staat in Broc. Hier kun je zelf je eigen, unieke L'ATELIER tablet maken! Kijk voor meer informatie hier

 

Fun Fact 4

Zwitserse chocoladefabriek

Wist je dat NESTLÉ L'ATELIER gemaakt wordt in een schitterende fabriek in de Zwitserse Alpen? Deze oude fabriek bestaat al sinds 1898 en maakt ook Cailler chocolade. Deze fabriek, en het bijbehorende museum, is één van de meest bezochte attracties van Zwitserland!